Aangenaam, ik ben Dennis Nieuwerth. Naast mijn baan als full-time beroepsbrandwacht ben ik al jaren werkzaam als brandveiligheidswacht en evenementenhulpverlener. Op vele evenementen heb ik ervaring mogen opdoen, in de brandveiligheid, eerste hulp en hulpverlening te water. Vanaf 2012 heb ik sporadisch hulpverleners geleverd aan opdrachtgevers in deze veiligheidssectoren. In 2014 nam dit een behoorlijke vlucht, en is ook het besluit gekomen om een aparte tak op te richten voor de veiligheidsdiensten. 


Al het personeel bij New Safety veiligheidsdiensten is semi- of professioneel aan de hulpverlening gebonden. Zo hebben we in de EHBO poule o.a. verpleegkundigen, huisartsenchauffeurs, strandwachten, politie en brandweer personeel. Alle brandwachten zijn in dienst van een vrijwillig of beroeps brandweerkorps in nederland. Ook kunnen we de hulpverlening te water verzorgen. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden dit te combineren, zoals bijvoorbeeld brandwachten met eerste hulp.

 


Het is mogelijk dat er klachten onstaan. Waar gewerkt wordt vallen spaanders. Toch horen we dit graag van u, of het nou een klacht of een opmerking is. Wij zijn hier altijd blij mee, en zullen dit gebruiken om de toekomstige dienstverlening te verbeteren.